Rūta Janulevičienė ir Irma Dargė
Rūta Janulevičienė ir Irma Dargė

2017 m. gruodžio 17 d. vedžiau Kalėdinę misteriją „Gydančios Archangelų jėgos ir keturios stichijos“

Kalėdinės misterijos metu dalyviai susiderino su šviesiomis ir gydančiomis Archangelų Mykolo, Gabrieliaus, Rafaelio, Natanielio, Urielio jėgomis ir keturiomis stichijomis per praktikas ir meditacijas.

 


Žemiau pateikiami dalyvių atsiliepimai:

Irma: „Aš esu labai dėkinga už Archangelų praktinį seminarą, jaukią atmosferą, gilias meditacijos. Seminaras prabėgo kaip viena trumpa akimirka, o žinių ir įrankių prisidėjau pilną kuprinę“ Ačiū mokytojai Rūtai Janulevičienei už jos mokymus, seminarus, ypatingai už Kalėdinę misteriją “Gydančios Archangelų jėgos ir keturios stichijos” mano gyvenimui suteikė daug mažų ir didelių stebuklų kasdienybėje už ką esu dėkinga Rūtai!

Rūta ir Povilas: „Artėjant gražiausioms metų šventėms visi skubame nupirkti dovanas puošti namus, galvojame apie žmones, kurie susirinks prie švenčių stalo. Per šį minčių bei darbų šurmulį pamirštame save, pamirštame susitvarkyti savo mintis bei tobulėti dvasiškai, todėl dėkojame Rūtai ir jos Kalėdinei misterijai už suteiktą galimybę geriau pažinti save bei savo dvasinius pasaulius“

Justina: „Seminaro “Kalėdinė misterija” metu sekmadienio popietė prabėgo ypač vertingai, praleidžiant laiką gilinantis ne tik į regimąjį aplinkinį pasaulį, bet ir suvokiant kylančius jausmus, jų priežastį, mistinę bei realią prigimtį. Ačiū Rūtai už keliones”.

Aistė: „Seminaro metu pavyko patirti meditacijos džiaugsmą. Tikiuosi gautas žinias panaudoti praktikoje. Dėkoju Rūta.