2018 m. sausio 21 d. vedžiau praktinį seminarą „Be ribų: Pinigų energija“

2018 01 21 vedžiau praktinį seminarą "Be ribų: Pinigų energija", kurio metu dalyviai susipažino su pinigų reikšme, kuri tiesiogiai susijusi su žmogaus požiūriu į pinigus ir save. Įvairių praktikų ir meditacijų pagalba rado griaunančias programas savyje, mokėsi iš jų išsilaisvinti. Sužinojo kaip pritraukti pinigus, atliko praktikas ir tam skirtas meditacijas.

Žemiau pristatau seminaro dalyvių atsiliepimus:

Rima: "Dėkoju už praktinį seminarą, kurį pravedė Reiki Mercar Meistrė Mokytoja Rūta Janulevičienė, kuriame susipažinome su pinigų verte, pinigų srautais. Praktikos ir meditacijos labai stiprios, geros.

Vytautas: "Dėkoju už suteiktas žinias ir praktinius įgūdžius. Nieko seminare nekeisčiau, bet diskutuojant apie principines nuostatas norėtųsi daugiau įžvalgų, idėjų apmąstymui. Meditacija yra stebuklas, išvalantis ir atgaivinantis protą. Reikia pažinti skirtingas jos formas ir įvaldyti metodus ir nukreipti mintis teisinga linkme".

Kęstutis: "Dėkingas už laiką 3 valandoms. Retai kada pavyksta sustoti ir apmąstyti tokius paprastus, bet labai svarbius dalykus. Šis laikas buvo skirtas apmąstyti ko nori, ką darai, kur link judi. Padėkoti ir už tai, ką turiu ir už tai ką gausiu. Ačiū Rūta, už atitrūkimą, sustabdytą laiką, geras emocijas ir praktinius patarimus, kuriuos naudosime kiekvieną dieną".

Laura: "Dėkinga už seminarą, laiko sustabdymą ir permąstymą, už labai naudingai praleistą sekmadienio laiką, pozityvias mintis ir praktines užduotis".

Stasė:  "Dėkoju už naujai gautas žinias ir galimybes susimąstyti. Dėkoju už tai, kad teko pabūti įdomių žmonių rate".