Ruta Reiki Mercar
Ruta Reiki Mercar

2018 m. vasario 14 d. įkurtas VŠĮ „Ruta Reiki Mercar mokymų ir tyrimų institutas“

2018 m. vasario 14 d. Rūta Janulevičienė įkūrė ir tapo šios organizacijos VšĮ „Ruta Reiki Mercar mokymų ir tyrimų institutą“ direktore.

 

Organizacijos pagrindiniai tikslai:

  • Koordinuoti ir tenkinti žmonių poreikius ir interesus energinės medicinos, sakralios geometrijos (labirintų terapija), meditacijos, psichoterapijos ir mokslinių tyrimų srityse Lietuvoje ir užsienyje.
  • Skatinti įvairaus amžiaus žmonių aktyvų dalyvavimą įstaigos veikloje, asmeninių, socialinių ir psichologinių kompetencijų bei jų dvasinio augimo vystyme, kurie padėtų jiems planuoti ir įgyvendinti savo gyvenimo tikslus.
  • Organizuoti mokymus ir įvairius renginius pagal vykdomus nacionalinius ir tarptautinius projektus.
  • Skatinti įvairaus amžiaus žmonių dalyvavimą kartu vykdomuose su mokymo įstaigomis ir kitomis institucijomis nacionaliniuose ir tarptautiniuose projektuose ir moksliniuose tyrimuose.

Kviečiame aktyviai įsitraukti į organizacijos veiklą, dalyvauti ir bendradarbiauti su mumis įvairiuose projektuose ir moksliniuose tyrimuose!

Prašyčiau skirti savo 2% jau sumokėto gyventojų pajamų mokesčio Viešajai įstaigai „Ruta Reiki Mercar mokymų ir tyrimų institutas“.
Jūsų paaukota suma bus skirta vykdyti edukacinius mokymų ir socialinius streso mažinimo projektus vaikams, jaunimui ir visuomenės socialinės atskirties grupėms.
Norėdami skirti 2% GPM mokesčio, portale deklaravimas.vmi.lt užpildykite ir pateikite FR0512 v.2 prašymo formą („Ruta Reiki Mercar mokymų ir tyrimų institutas" įmonės kodas 304768865).

Taip pat Jūs galite pervesti finansinę paramą į mūsų atsiskaitomąją sąskaitą:
Gavėjas Viešosios įstaigos „Ruta Reiki Mercar mokymų ir tyrimų institutas“.
Įmonės kodas 304768865
Luminor banko sąskaita LT044010051004206438
Banko pavadinimas Luminor bankas
Paskirtyje nurodykite „Parama“

Iš anksto dėkoju už Jūsų dosnumą.
Rūta Janulevičienė